29/10 -09

i dag är det dag 7 och det är torsdag, o vet ni vad det är för väder här???????? super fint o jag sörjer med min häst som nog står inne på djursjukhuset. visst det e bra att han e inne så han e lugn men det e fint väder i dag.

saknar han.


24/10 -09

allt e bra pc äter o rör sig bra, ingen feber. även det pencelinen klarar han av (än så länge). allt ser ok ut i dag. vänter med späning till på måndag då jag förhoppnings vis får reda på när han får komma hem...


23/10 -09

idag tyckte jag det var dags att gå till botten med det lilla såret som inte ville läka, veterinären tyckte att han skulle ha lite penecelin, men aj då det slutade med att han trilla ihopp o fick en reaktion på det. han sparka loss ena senan o lite små sår både här och där.. väl inne på sjukhuset  o vad slagning om hur mycket min häst vägde (694 kg) så slutade besöket med att jag fick lämna pc för operation, eftersom  man inte kunde få såret tillräckligt rent. runt 19.00 stod han på benen och mådde bra enligt vet på sjukhuset (skönt att höra) imorgon väntar jag med späning på hur han ska klara av penecelinet ha ska få, i små doser till att börja med.. vi får se.

RSS 2.0